Daniel Robinson'ın Gizemli Kayboluşu

0


Bazen herkes herhangi bir zamanda iz bırakmadan aniden ortadan kaybolabilir gibi görünüyor. Daniel Robinson, Matrix New World Engineering için bir jeologdu ve Haziran 2021'de Amerika Birleşik Devletleri'nde Buckeye, Arizona'daki Beyaz Tank Dağları'nın hemen batısındaki uzak bir sahada çalışmaya katıldı. 23 Haziran sabahı yeterince normal başladı. Daniel mavi 2017 Jeep Renegade'ini uzun tozlu yoldan sahaya sürdü, ıssız çöl ay manzarasını inceledi ve her zamanki gibi çalışmaya başladı. O sırada onda bir sorun yok gibi görünüyordu, ilk başta herhangi bir sıkıntı içinde olduğuna dair hiçbir belirti yoktu, görgü tanıkları onun aklı başında olduğunu söylüyordu. O sabahın ilerleyen saatlerinde cipini temizlerken görüldü, ardından aniden arabaya binip nereye gittiğini kimseye söylemeden çöle doğru yola koyuldu.

İlk başta Daniel'in planlanmamış bir mola vermeye karar verdiği ve her an geri dönebileceği düşünülüyordu, ancak saatler geçtikçe ondan hiçbir iz yokken iş arkadaşları bir şeylerin çok yanlış olduğunu anlamaya başladılar. Daniel'in kız kardeşinden haber alıp almadığını öğrenmek için kız kardeşiyle temasa geçtiler, ama o duymadı ve aslında o sabah işe gittiğinden beri arkadaşlarının ve ailesinin hiçbiri onu görmedi ya da ondan haber almamıştı. Daniel'i cep telefonundan aramak için birçok girişimde bulunuldu, ancak kimse cevap vermedi ve kısa sürede polise haber verildi. O akşam yetkililer, önümüzdeki birkaç gün içinde helikopterlerle havadan aramaları içerecek şekilde genişletilecek olan sitede bir ön yer araması yapacaklardı, ancak polis araca eriştiğinde Daniel veya arabasına dair hiçbir iz bulunamadı ve hiçbir GPS mevcut değildi. “UConnect” sistemi, Daniel'in cep telefonuna konum bilgisi için ping atma girişimleriyle de hiçbir şey çıkmadı. Bu arada Daniel'in babası David Robinson, ilgili gönüllülerle kendi araştırmalarını organize etmeye başladı ve aynı şekilde başarısız oldu. Sanki Daniel buharlaşıp ince havaya karışmıştı.

Bu noktada, Daniel'in ilk başta göründüğü kadar istikrarlı ve zihinsel olarak sağlam olmayabileceği gerçeğine işaret eden bazı ürkütücü ipuçları vardı. Instagram hesabının kaybolmasından kısa bir süre önce silindiği tespit edildi ve bir iş arkadaşı, Daniel'in çöle gitmeden hemen önce dağlara baktığını ve "olmayan şeylerden bahsettiğini" iddia etti. algı." Ayrıca Katelyn adında bir kadına takıntılı olduğu, davetsiz olarak evine geldiği ve sürekli olarak onu takip ettiğine inandığı ve onu rahatsız etmeyi bırakmasını söylediği noktaya kadar mesaj attığı da bulunacaktı. Oldukça ürkütücü bir şekilde, Daniel kaybolmadan bir gün önce ona tüyler ürpertici bir mesaj gönderiyordu: Seni ya bir daha göreceğim ya da bir daha asla göremeyeceğim." Bunların herhangi birinin kaybolmayla bir bağlantısı olup olmadığı belirsiz, ancak her şeye uğursuz bir ton ekledi. Bu arada, Daniel ve cipi anlaşılmaz kaldı.


Bir çiftlik sahibi, 19 Temmuz'da bir çöl vadisinde yan yatmış, kayıp Jeep'e rastladığında, bir ay sonra herhangi bir ilerleme kaydedilmeyecekti. Olay yeri araştırıldığında, Daniel'in cüzdanı, cep telefonu ve diğer kişisel eşyalarının hala ağır hasarlı aracın içinde olduğu tespit edildi. Hava yastıklarının açıldığı açıktı ve çarpışma anında sürücünün emniyet kemeri taktığını gösteren kanıtlar vardı. Polis, cipin çarpmadan önce hızlandığını ve muhtemelen arabayı yeniden çalıştırmaya çalıştığı için, çarpışmadan sonra araç tarafından kaydedilen 40'tan fazla ateşleme çevrimi olduğunu tespit edecekti. Oldukça ürkütücü bir şekilde, Daniel'in kıyafetleri, sanki onları yeni çıkarmış ve orada bırakmış gibi, aracın yanında yerde katlanmış halde bulundu.

Aynı ay, 29 Temmuz'da, aramacılar tarafından vahşi doğada bir insan kafatası bulunduğunda, kaza yerinin yakınında oldukça ürkütücü bir keşif yapıldı. O zamanlar bunun Daniel Robinson'ın kalıntıları olması gerektiği düşünülüyordu, ancak testler, kimliği belirlenemeyen başka bir kişi olduğunu gösterdi. Kasım ayında bölgedeki arama ekipleri tarafından başka bir kişiye ait daha fazla kalıntı bulunacak ve bunların da kimliği belirsiz başka bir kişiye ait olduğu ortaya çıkacaktı, ancak Daniel Robinson tamamen kayıptı ve polis hiçbir suç kanıtı olmadığını söylüyordu. . Bütün bunlar boyunca, David Robinson bulabildiği her ipucunu ve ipucunu inatla takip ediyor, çölü araştırmak için yüzlerce gönüllünün katıldığı sayısız arama yapıyor ve kendi soruşturmasını yürütmek için özel bir dedektif tutuyordu.

David, beceriksiz soruşturmalarında çok fazla top düşürdüklerini ve oğlunun bir tür kötü oyunun kurbanı olduğundan emin olduğunu iddia ederek yetkililerin yaptıklarını çok eleştirdi. Ayrıca, polisin ya dikkat etmediği ya da haber vermemeyi tercih ettiği bazı oldukça ilginç ipuçlarını da ortaya çıkaracaktı. Keşfedebildiği şeylerden bazıları, Daniel's Jeep'te, araba çarptıktan ve hava yastıkları açıldıktan sonra kaydedilen ilave 11 mil ve ayrıca arabada başka bir araçtan boya olduğuydu. Ayrıca, hava yastıkları açılmadan önce aracın saatte yaklaşık 30 mil hızla gittiğini gösteren kara kutusunu da aldı. Ailenin özel dedektifine göre, Jeep'in, vadinin engebeli arazisinde böyle bir hıza ulaşması pek olası değildir, ki kendisinin de test ettiği bir şey boşunaydı. Bütün bunlar, kazanın başka bir yerde meydana geldiği ve hasarlı aracın oraya bırakılmak üzere götürüldüğü fikrine yol açar. Ama kim tarafından ve neden? Kimse bilmiyor.


Olası bir faul oyununun bu yeni kanıtına rağmen, polis onu el salladı ve bir kez daha lanetli Jeep'in şiddetli bir devrilme geçirdiğinde ve aracın içinde veya dışında herhangi bir suç faaliyeti kanıtı bulunmadığında ısrar etti. Gerçekten de, resmi teori, Daniel'in, muhtemelen sevgisinin nesnesi tarafından reddedilmekten bunalımda olduğu ve daha sonra ya intihar girişiminde bulunmak ya da eski hayatını geride bırakmak için çöle gitmeye karar verdiği gibi görünüyor. Daniel'in babası buna inatla karşı çıkıyor ve şöyle dedi:


Bana ailesinden ayrılmak, keşiş olmak, bir yerde bir manastıra katılmak isteyebileceğini söylediler. Oğlum bir jeolog. O bir bilim adamı. Parlak bir zekası var. Ortadan kaybolmak isterse yanına para ya da başka bir şey almayacak kadar aptal değil. Oğlumun aracını mahvettiğini, kendi kendine indiğini, kıyafetlerini çıkardığını ve öylece yürüyüp çölde bir yerde hayatta kaldığını sanmıyorum. Biliyor musun, buna inanmıyorum.


Dava aktif kaldı ve Buckeye polis departmanı, David Robinson oğluna ne olduğunu bulmaya çalışırken, herhangi bir faul olmadığının resmi versiyonunu inkar ederken bile, olayın temeline inmek için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını iddia ediyor. dahil oyna. Daniel Robinson'a ne oldu? Arabasının durumu, yerdeki kıyafetleri, geride bıraktığı tüm eşyalarının anlamı nedir? İlk etapta onu aniden o ıssız çöle sürükleyen neydi? Cevaplar belirsiz kalıyor ve asla emin olamayabiliriz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Yorumlarınız bizim için değerlidir, lütfen yorum yapmayı ihmal etmeyelim :)

Yorum yaptın mı?

Yorum yaptın mı?

Yorum Gönder (0)

buttons=(Onay !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. daha fazla bilgi
Accept !
Yukarı Çık