Astral Seyahat Nedir

0

 






Astral seyahat, astral bedenin astral dünya boyunca yaptığı yürüyüştür.

Bazı insanlar bilinçli olarak böyle bir seyahat yapmayı bilirken, diğerleri istemsiz olarak. Tüm astral seyahatler fiziksel beden uyurken gerçekleşir. Çoğu insan bunun farkında bile değil. Uyandıklarında bir rüya gördüklerini düşünürler. Ancak bazıları neler olduğunun oldukça farkındadır ve bir rüyayı (zihinsel ve duygusal bedenler aşırı yükten kurtulduklarında) astral dünya yolculuğundan ayırt edebilirler.

Astral seyahat, kişi uyanıkken ve astral bedenini gördüğünde, yani kendini gördüğünde, kendi fiziksel bedeninden nasıl ayrıldığını ve üzerinde gezinirken bilinçli kabul edilir. Bazen astral beden fiziksel bedenin yanında veya üstünde kalır; diğer durumlarda, yeryüzünde tamamen bilinçli bir yürüyüş yapar veya SPIRITUAL dünyaya kadar daha yüksek alanları ziyaret eder.

Astral seyahati eğlenceye dönüştürmeniz önerilmez: kendinizi çok düşük bir astral seviyede bulursanız, o zaman hayatta kalmak psikolojik olarak çok zor olabilir. Öte yandan, eğer uykuya dalarsanız, kendinizi aniden fiziksel bedeninizin üzerinde bulursanız, huzurunuzu kaybetmeyin ve bu ilk bilinçli astral çıkışta USTALARınızdan size yardım etmelerini isteyin. Deneyim zorlanmadığından, onu daha güvenli bir şekilde atlatmanız daha olasıdır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Yorumlarınız bizim için değerlidir, lütfen yorum yapmayı ihmal etmeyelim :)

Yorum yaptın mı?

Yorum yaptın mı?

Yorum Gönder (0)

buttons=(Onay !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. daha fazla bilgi
Accept !
Yukarı Çık