Şerif, polisin karıştığı silahlı saldırının videosunu yayınladı

0

Jacksonville Şerif Ofisi Perşembe günü, bu yılın başlarında 15 yaşındaki bir çocuğu ciddi şekilde yaralayan polisin karıştığı bir çekimin memurun giydiği polis kamera görüntülerini yayınladı.

Çekim, 1 Şubat akşamı saat 22'den önce, Royal Terrace bölgesindeki West 41st Street yakınlarındaki Spring Grove Caddesi'nde gerçekleşti.

Şerif Ofisi'ne göre, genç, Spring Grove Caddesi'nde bildirilen bir haneye tecavüzden kaçarken, o ve diğer iki kişi vuruldu ve ağır yaralandı. Polis, evde yaşayan ailenin Facebook Live'da evde silah tutan üç kişiyi gördükten sonra JSO'ya haber verdiğini söyledi.

JSO'nun YouTube'da yayınladığı yaklaşık 2 dakikalık polis kamerası videosunda, iki kişi bir dereye doğru koşarken bir memurun eve yaklaşıp kruvazöründen inip silahını çektiği görülüyor. Videoda, polis memuru ateş ediyor ve 15 yaşındaki genç dereye çarpıyor ve düşüyor.

"15 yaşında. Kurşun yarası var. Silahın nehirde olduğunu söylüyor” dediği videoda polisin sesi duyuluyor.

İkinci kişi kaçtı ama daha sonra bulundu.

Video, üçüncü kişiyi çimenlerin arasında AK tarzı bir tüfek tabancasının yanında bir kaldırımda yüzüstü yatarken gösteriyor. Diğer ikisiyle birlikte olduğunu inkar etti ve daha sonra kelepçelendi, ancak kendisinin ve kaçan kişinin tutuklanıp tutuklanmadığı belli değil.

Hiçbir memur yaralanmadı.

Vücut kamerası videosunda yaklaşık 30 saniyeye kadar ses yok. Ancak yakındaki bir evden gelen güvenlik kamerası silah seslerini yakaladı.

Ev gözetimi, dere yönünde duran ve sorular soran bir memuru gösteriyor.

"Hey vuruldun mu? Bana sürün, bana sürün” dediği duyuluyor.

Kaynakların Antarious Fluellen olarak tanımladığı 15 yaşındaki yaralı, bir hastaneden taburcu edildi ve daha sonra Lake City polisi tarafından 17 yaşındaki bir çocuğun alakasız bir şekilde vurularak öldürülmesiyle ilgili olarak tutuklandı.

Eyalet Savcılığı, 6 Nisan'da JSO'ya polisin dahil olduğu Şubat ayındaki çekimde

polis kamera olayları
yayınlanmasına hiçbir itirazı olmadığını bildirdi. Soruşturma devam ediyor.




Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Yorumlarınız bizim için değerlidir, lütfen yorum yapmayı ihmal etmeyelim :)

Yorum yaptın mı?

Yorum yaptın mı?

Yorum Gönder (0)

buttons=(Onay !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. daha fazla bilgi
Accept !
Yukarı Çık