Jarod Allgood Davası

0

 



Gerçek Adı: Jarod Adam Allgood
Vaka: Gizemli Ölüm
Yer: Cedar Rapids, Iowa
Tarih: 9 Şubat 1993

Dava

Ayrıntılar: Jarold Allgood, Cedar Rapids, Iowa'daki Kirkwood Community College'da yirmi bir yaşında bir üniversite öğrencisiydi. 9 Şubat 1993 sabahı erken saatlerde, garip koşullar altında vuruldu ve öldürüldü. Jarod, çocukluğundan beri uyurgezerlik konusunda sorun yaşadı. Doktorlar bunun atletik faaliyetleriyle ilgili olduğuna inanıyorlardı. Öldüğü gün yatağından kalktı ve dairesinden kaçtı; gözleri açıktı ama uyanık değildi ve bir mil koşmaya başladı. Jarod bir şekilde park etmiş arabaları ve köşeleri geçmeyi başardı. Uykusundayken Highway 30'da yarı traktör bir römorka çarptı ve orada öldü.
Yetkililer başlangıçta Jarod'un intihar ettiğine inanıyorlardı, ancak Jarod'un ailesi ölümünün uyurgezerlik sonucu olduğuna inanıyor. Annesi, oda arkadaşından Jarod'un, araba kullanan bir adamla yarış yapmakla ilgili tekrarlayan bir rüya gördüğünü öğrendi.
Ekstra Notlar:

Dava, Heidee Ruiz ile birlikte 8 Kasım 1996'da Uyurgezerlik hakkındaki bölümün bir parçası olarak gösterildi . Ayrıca Medical Mysteries
programında da yer aldı .

Sonuçlar:
Çözüldü. Müfettişler ve uyku uzmanları daha sonra onun uyurgezerlik sırasında öldürüldüğünü ve bunun kendi iradesi dışında olduğunu belirledi. Jarod'un ölümü, Iowa'da meydana gelen ve uyurgezerliğe atfedilen bilinen ilk ölüm olarak kabul edildi. Uyku üzerine onlarca yıl araştırma yapılmasına rağmen, bilim adamlarının hala cevaplardan çok soruları var.



Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Yorumlarınız bizim için değerlidir, lütfen yorum yapmayı ihmal etmeyelim :)

Yorum yaptın mı?

Yorum yaptın mı?

Yorum Gönder (0)

buttons=(Onay !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. daha fazla bilgi
Accept !
Yukarı Çık